Teambuilding 2015

Voor de eerste keer organiseerden we een teambuildingsweekend. De locatie van het weekend was het Landgoed Karel van Ydeghem in Watou.

We verzamelden de vrijdagavond en om 19 uur de kooltjes werden aangestoken.  Ouderdomsdeken en chef van dienst Peter toverde enkele exquise gerechten op ons bord.  Zelfs zonder groenten werd een eenvoudige BBQ een  feestelijk banket.

Na een nachtelijk bezoek van onze hoofdsponsor Stef, was de tijd tussen bedtijd en ontbijt wel heel erg kort en vele kleine oogjes verzamelden aan de lange ontbijttafel voor een omelet gemaakt van verse scharreleitjes.

Na een korte maar belangrijke ochtendmeeting werd de wandeltocht aangevat naar café De Nieuwe Appel waar we ons gingen wagen aan de volkssport Boltra.

De teamverdeling Youngsters en Ervaringsdeskundigen was vlug een feit en  al heel snel werden de woorden PIJNLIJK en TOTALE VERNEDERING afgewisseld met kreten zoals F***K en Miljaarde!

Het vernederend verlies van de youngsters werd gecompenseerd met een didactische uitstap naar de brouwerij Sint-Bernardus.  Na de leerzame proeverij trokken we richting De Vismarkt die voor één avond ons clublokaal werd.

Op zondagmorgen werd de tijd genomen om te genieten van de Wellness, uitgebreid ontbijt en het opruimen van onze verblijfplaats.

De voorziene paintball in de namiddag werd jammer genoeg afgelast wegens de acute wolkbreuk die het spel spelen onmogelijk maakte.

De Youngsters voelden hun kans om revanche te nemen in een Boltra wedstrijd maar werden voor de 2de keer op evenveel dagen met de neus op de feit gedrukt.

Powered by WP Essentials